Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада пам’ятає своїх Героїв

Дата: 29.03.2023 12:38
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

29 березня 2023 року минає рік,  як невблаганна смерть забрала дорогого  сина і брата, жителя  села Першотравневе Визирської сільської ради - Обеременка Кирила Васильовича. Мати втратила єдиного сина, а Визирська громада та Україна  - свого захисника, який віддав життя за незалежність та територіальну цілісність держави, за щасливе та світле  майбутнє кожного українця.

Народився Кирило 11 березня 2003 року, навчався в Першотравневому ліцеї, після закінчення одинадцяти класів якого пішов працювати, бо звик з дитинства бути опорою для своєї родини. Через рік 16 червня 2021 року вступив до лав Збройних Сил України. Деякий час перебував в Ізмаїлі, а напередодні Нового 2022 року був переведений до Миколаєва, служив у  19-ому полку охорони громадського порядку — підрозділі, що входить до складу Південного оперативно-територіального об'єднання Національної Гвардії України. Кирило сумлінно і чесно виконував свої обов’язки, родина неодноразово отримувала від його керівництва подяки за виховання достойного сина України.

Фото без опису

Кирилу було всього 19, попереду було усе життя, але ворожа ракета обірвала його плани і мрії.   Рік, який минув , не вгамував болю...

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Кирила посмертно нагороджено орденом “За мужність” III ступеня.

Добрий, світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть.  Обеременко Кирило  назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто його знав, любив і шанував. Низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам’ять Герою!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь