Громада пам‘ятає своїх Героїв

Дата: 07.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

7 травня виповнюється річниця з дня загибелі Лосєва  Володимира Вікторовича – людини, що любила життя, навчала цьому свою родину, якою Володимир  дорожив і цінував.

Народився  Лосєв Володимир Вікторович 25 січня 1984 року в Одесі. Майже з дитинства захопився обробкою деревини, зокрема різьбою, любив читати, вивчав англійську мову. Одним словом, мав різносторонні інтереси. Його захоплення привели Володимира у 2004 році до деревообробного заводу, який тільки-но почав будуватися. Після роботи паралельно юнак удосконалював свої навички в італійській фірмі,  яка налаштовувала обладнання заводу.  Приблизно в цей час Володимир знайомиться із своєю майбутньою дружиною, з якою побудує міцну і дружну родину. Продовжуючи вдосконалювати свої навички і вміння, без відриву від виробництва з 2006 року  здобував освіту у Петрівському технікумі. Володимир користувався великим авторитетом на заводі, був його душею. 

Після закінчення  навчання  Володимир Вікторович додатково влаштувався  на роботу в компанію «ТІС», здобувши там кілька спеціальностей.   До самого повномасштабного вторгнення  продовжував  тут працювати  із задоволенням, а вдома приділяв увагу своєму хобі.

Але найбільшою цінністю для Володимира була родина: улюблена дружина і сини. Як би важко і складно не було, чи був втомлений, чи завантажений роботою, у нього завжди на першому плані були найрідніші люди.  Дуже цінував спілкування з синами, вчив їх тому, що сам знав і відчував.   Кожну вільну хвилину родина намагалася провести разом. 

Володимир був завжди доброзичливим, готовим прийти на допомогу, тому мав багато друзів.

Фото без опису

З перших днів війни Володимир став добровольцем, пішов захищати свою землю. Не міг залишатися осторонь, бо звик до відповідальності. Звик, що повинен зробити усе і більше, аби його рідні були щасливими!

Навіть там, у воєнному пеклі,  продовжував навчатися: став снайпером, міг управляти БПЛА. Завжди намагався бути першим, на найважчих ділянках. І загинув під час виконання бойового завдання під Сєвєродонецьком.

Родина втратила люблячого чоловіка і турботливого батька, а громада – вірного сина. Душевні рани не загоїти. Боляче і важко змиритися зі смертю нашого земляка, Людини. Ім’я Володимира Лосєва має жити в пам’яті нашій. Це ім’я Героя!

Слава і вічний спокій!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь