Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада пам’ятає своїх Героїв

Дата: 10.08.2023 12:03
Кількість переглядів: 1357

Фото без опису

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої Визирської  громади. Рік тому 10 серпня 2022 року ворожа куля обірвала життя 21-річного Андрія Дудніченка  із позивним «Ворон».

Андрій народився 16 квітня 2002 року в с. Любопіль. Тут виростав, навчався в школі, яку закінчив у 2017 році, а потім вступив у Березівське профтехучилище. Мріяв стати автомеханіком.

Він зростав у простій робочій сім’ї, в якій було 5 дітей. Мав спокійний виважений характер, був хорошим, надійним другом, займався спортом, весь час турбувався про хвору матусю. І як би важко йому не було, завжди був усміхненим, позитивним.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він став на захист рідної країни. 

Фото без опису

Служив в 28-ій ОМБР ім .Лицарів Зимового походу. Випробувань було багато. Війна набирала обертів. Протягом перших місяців потрібно було відповідально підготуватися, навчатися,опанувати військові навички…

Фото без опису

А молодече серце завжди прислухалося до знайомої мелодії телефону, бо лише так можна було почути рідні голоси, хай і через сотні кілометрів.

Андрій мріяв одружитися, мріяв про щасливе життя, про закінчення війни і зустріч з рідними. 

Фото без опису

Та війна і смерть невблаганна. На жаль, у найважчі роки боротьби вона забирає найкращих. Не питає, хто ти чи є у тебе сім’я. Може хтось тебе чекає, може твоя мати мріє про онуків, може ти ще не здійснив своїх мрій, не все зробив, ще хочеш жити. Ні, не питає. Війна і смерть – безжальна.

Рік назад наш земляк Андрій в районі села Олександрівки Херсонської області загинув як Герой, до останньої миті виконуючи свій військовий обов’язок.  

Фото без опису

Уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття рідним Андрія з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя та розділяють їх горе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Андрія знайде вічний спокій.

Герої не вмирають,вони залишаються в наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь