Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

Дата: 18.08.2023 11:28
Кількість переглядів: 405

Підготовка закладів освіти до нового навчального року, забезпечення безпечних умов здійснення освітнього процесу - головне завдання освітян громади.

Фото без опису

Фото без опису
15-16 серпня комісією, створеною відділом освіти, здійснено виїзди до всіх закладів освіти з метою моніторингу стану їх готовності до навчального року.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Звичайно, в кожному закладі є нагальні питання, які потребують термінового вирішення. Але, на даний час, в зв'язку з введенням воєнного стану, фінансування закладів освіти обмежено та першочергово здійснюється на створення безпечних умов учасників освітнього процесу - будівництво, ремонт та облаштування укриттів.

Фото без описуФото без описуФото без опису
На сьогодні в громаді тривають роботи з капітального ремонту укриттів Першотравневого ліцею та Кордонської гімназії, ведуться роботи з будівництва нових модульних укриттів Дмитрівської, Калинівської та Любопільської гімназій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Відділом освіти спільно з керівниками закладів освіти, за підтримки Визирської сільської ради, в межах можливостей здійснено підготовку до навчального року. На даний час проводиться робота з організації харчування дітей. В Калинівській та Любопільській гімназії ведеться підготовка до відкриття "Класів безпеки".

Фото без описуФото без описуФото без опису
Освітяни громади і надалі спрямовуватимуть свою роботу на створення умов для забезпечення стабільної та ефективної роботи закладів освіти, належного рівня їх утримання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь