Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 22.08.2023 11:52
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Визирської сільської ради, на якому були розглянуті питання щодо:

- протипожежного захисту закладів освіти у 2023-2024 навчальному році;

- стану готовності до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із забезпеченням водопостачання та теплопостачання під час проходження опалювального сезону 2023-2024 років;

- епідемічної ситуації з кору та стану виконання «Плану проведення catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення Визирської сільської ради у 2023 році».

Фото без описуФото без опису

Членами комісії були прийняті відповідні рішення до виконання,  які забезпечать підготовку об’єктів житлово-комунальної та соціально-культурної сфери Визирської громади, як до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, так і очну форму навчання відповідних закладів освіти.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь