Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Володимира Лосєва нагороджено медаллю «Захиснику України» посмертно

Дата: 29.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 980

Фото без опису

1 жовтня 2023 року Україна  відзначатиме День захисників і захисниць з метою вшанування їх мужності та героїзму в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України, присязі військовим традиціям і звитязі українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України.

В цей день ми також повинні вшановувати пам’ять захисників та захисниць нашої держави, які заплатили найвищу ціну у збройній боротьбі за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора – віддали своє життя.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Напередодні Дня захисників і захисниць України  начальник 4 відділу Одеського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олег Номеровський вручив дружині та сину Володимира Лосєва нагороду від Президента України – медаль «Захиснику України», якою наш мужній воїн був нагороджений посмертно.

Герої не вмирають!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь