Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Дата: 12.10.2023 11:12
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Одеське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує, що в жовтні-листопаді 2023 року розпочинається проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Враховуючи запроваджений в країні воєнний стан, осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись шляхом наземного розподілу принад, які містять високоімунну, безпечну вакцину.

Нагадуємо, що приманка є цілком безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликого брикету розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, а всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

Прохання до жителів Визирської громади! У разі виявлення приманок не торкатися їх руками та не переміщувати з місць розкладання. Якщо дика тварина відчує запах людини на приманці, то вона її не їстиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь