Головний сервісний центр МВС підписав Меморандум з Національним транспортним університетом

Дата: 24.10.2023 16:01
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Сервісні центри МВС завжди відкриті до співпраці та готові постійно покращувати професійний рівень своїх фахівців. Адже якісний сервіс та безпека на дорозі є одними з наших пріоритетів. Їх вдається реалізувати завдяки новим партнерствам.

Сьогодні, 20 жовтня, Головний сервісний центр МВС підписав Меморандум про співпрацю з Національним транспортним університетом. Деталі майбутньої взаємодії обговорили на спільній зустрічі заступник начальника Головного сервісного центру МВС Володимир Баранець та ректор Національного транспортного університету Микола Дмитриченко.

Ця співпраця з Національним транспортним університетом є дуже важливою. Навчальний заклад готує фахівців транспортної галузі без яких складно уявити діяльність сервісних центрів МВС. Адже одним із напрямків нашої роботи є тестування майбутніх водіїв на знання ПДР, допущення до перевезення небезпечних вантажів, проходження обов’язкового технічного контролю та реєстраційна діяльність з транспортними засобами.

Фото без опису

В рамках Меморандуму планується організовувати та проводити спільні освітні, інформаційні й науково-практичні заходи. Зокрема, працівники сервісних центрів МВС, за необхідності, зможуть підвищувати свою кваліфікацію, а студенти навчального закладу проходити практику за профільною спеціальністю. У майбутньому молоді фахівці зможуть працевлаштуватись та стати частиною команди сервісних центрів МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь