Визирська громада виграла грант для облаштування Молодіжного вуличного простору

Дата: 16.10.2023 11:45
Кількість переглядів: 123

Фото без описуДнями у Визирській сільській раді відбулася робоча зустріч сільського голови Валерія Стоілакі з представниками Молодіжної ради, КП "Агенція сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади», відділу культури, туризму та культурної спадщини, фінансового відділу, відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, які брали участь і підготовці заявки для конкурсу міні-грантів.

Ініціативна група від Визирської громади здобула перемогу та  найближчим часом приступить до реалізації проєкту "Молодіжний вуличний простір "МІЦь" (молодіжний ініціативний центр)" у селі Дмитрівка.

Фото без опису

Даний проєкт спрямований на вирішення ряду проблем, з якими стикаються вразливі категорії населення, включаючи внутрішньо-переміщених осіб.

Основна мета цього проєкту - покращити якість життя дітей, молоді та дорослих, які постраждали від війни, шляхом створення спеціального молодіжного простору на вулиці, де вони матимуть можливість займатися спортом, розвивати свої таланти і навички та взаємодіяти з однолітками.

Фото без опису


Забезпечення безкоштовного доступу до спортивних майданчиків та обладнання для молоді, що мешкає в складних життєвих умовах, включаючи внутрішньо-переміщених осіб - один з головних пріоритетів. Адже на території Дмитрівського старостинського округу немає відповідних локацій, які б слугували для морального та фізичного розвантаження - Визирський сільський голова Валерій Стоілакі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь