Визирська громада

Одеська область, Одеський район

10 РОКІВ ОКУПАЦІЇ КРИМУ. СПРОТИВ ТРИВАЄ!

Дата: 30.04.2024 14:21
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Стартувала інформаційна кампанія «СПРОТИВ ТРИВАЄ» до 10-річчя спротиву окупації Криму. Указом Президента України №58/2020 «Про День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя» 26 лютого в Україні встановлено День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

26 лютого 2014 року – початок окупації Криму. Під стінами кримського парламенту відбувся масштабний мітинг на підтримку територіальної цілісності України. На заклик Меджлісу кримськотатарського народу до заходу долучилися тисячі активістів і небайдужих громадян. Дії російських та окремих кримських депутатів, їхня співпраця з незаконними парамілітарними формуваннями свідчили про підготовку до захоплення півострова Росією.

Фото без опису

Мета: згадати та вшанувати мужність тисяч жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг задля підтримки територіальної цілісності України.

Завдяки кампанії, що проводиться спільно з Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим, протягом року громадяни зможуть дізнатися більше про історію та культуру Криму, а також про всіх, хто чинив і продовжує чинити опір окупантам на півострові.

Ознайомитись з інформаційними матеріалами на цю тему можна за посиланням.

Крим | Спротив Триває

https://minre.gov.ua/category/krym/

 БОРОТЬБА ТРИВАЄ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь