Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Пам'яті Володимира Лосєва

Дата: 07.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

7 травня 2024 року - друга річниця загибелі Героя з села Зоря Труда Володимира Лосєва. Виконуючи бойове завдання у Сєвєродонецьку, що на Луганщині, він трагічно загинув. Без чоловіка залишилася дружина, без батька - двоє синів. Його подвиг навіки увійде в сумну та болючу історію України та нашої громади. Це була добра та світла людина, яка завжди приходила на допомогу. Світлий, щирий та відкритий - саме так про нього завжди говорили. На честь загиблого Героя названо вулицю у селі Зоря Труда, на якій він проживав разом з родиною. За особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку у вересні 2023 нагороджений медаллю "Захиснику Вітчизни" (посмертно).

Фото без опису

До другої річниці загибелі голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі, староста Першотравневого старостинського округу Василь Хміленко та небайдужі мешканці громади поклали квіти до його могили. 

Схиляємо голови у скорботі перед неоціненним подвигом Володимира Лосєва. Вічна пам'ять та вічна слава! Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь