Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Українські військовослужбовці можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки "Brammer"

Дата: 09.05.2024 15:36
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Тактичний візок "Brammer" був розроблений нашими військовими для полегшення та розвантаження з військового під час евакуації поранених, допомогти з доставкою боєкомплектів, провізії та спорядження. При виконанні штурмових дій техніка майже не використовується, адже це потрібно робити тихо й непомітно, тому перенесення БК на собі на велику відстань є основною проблемою. А в разі поранення бійців ситуація ще більше ускладнюється, бо необхідна евакуація пораненого. Відповідно через сукупність всіх цих чинників і виникла потреба створення тактичного військового візка, який би спростив виконання бойових завдань нашим військовим та допоміг при евакуації поранених з лінії бойового зіткнення.

Отримати такий візок наші військові можуть безкоштовно. Для цього необхідно заповнити заяву за посиланням: https://forms.gle/TCnsqfRvX1rk1Jzv8, або ж зателефонувати за номером +38073-885-85-00. 

Перевага у видачі надається медичним, штурмовим підрозділам та підрозділам, якотрі виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення (з розрахунку - один візок на один підрозділ). Візки передаються по акту прийому-передачі благодійної допомоги. 

Детальніше дивіться на сайті https://brammer.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь