Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада передала Захисникам неба 26 тренажерів "Чайка"

Дата: 23.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 363

Фото без описуВизирська громада передала військовослужбовцям 26 електронних тренажерів ППО "Чайка". Дані прилади працюють з використанням технології віртуальної реальності. Вони призначені для тренування ефективної нічної зенітної стрільби з ПЗРК "Ігла" та кулеметів ДШК і М2 калібру 12.7 мм. Окрім того, тренажер дозволяє швидко формувати в о/с мобільних та стаціонарних постів маловисотної ППО всіх родів військ бойові навички роботи. Тренажер дає можливість імітувати атаки повітряних цілей з різних висот, кутів, дистанцій та з різною швидкістю та доповнює практичні заняття зі зброєю.

До нашої громади звернулося керівництво Повітряного командування "Південь" з проханням допомогти з придбанням таких тренажерів для Захисників неба. Ми придбали 26 таких комплектів та передали їх військовослужбовцям. Я переконаний, що ці прилади допоможуть нашим хлопцям та дівчатам у бойовій роботі, - сільський голова Валерій Стоілакі. 

Зазначимо, що електронні тренажери ППО "Чайка" було придбано за рахунок бюджетних коштів Визирської сільської ради. Загальна сума 26-ти тренажерів - понад 3 мільйони гривень. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь