У Першотравневому відзначили День матері (фоторепортаж)

Дата: 14.05.2024 10:07
Кількість переглядів: 329

Фото без описуУ селі Першотравневе 10 травня відзначили День матері.  Урочистий захід зібрав повну залу глядачів. З вітальним словом до присутніх мам звернувся голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі. 

Фото без опису

Дорогі наші мами. Вітаю вас з таким чудовим святом. Ви - наші героїні, адже виховувати наступні покоління українців та україночок вам доводиться під звуки тривог та ракетні обстріли. Але, не дивлячись ні на що, ви долаєте всі перепони та гідно виконуєте свою місію - бути мамою. Я вклоняюся від всієї Визирської громади перед матерями, чиї діти загинули на війні. Я дякую всім мамам, які сьогодні боронять нашу державу на фронті. 

Зичу всім найголовнішого - миру та чистого неба, перемоги, родинного затишку та щирих посмішок. Зі святом! - сільський голова Валерій Стоілакі. 

Фото без описуВітали матусь зі святом творчі колективи Першотравневого будинку культури. Для привітання було підготовлено 26 номерів. Це і виступ Зразкового духового оркестру "Першотравневі гусари", і вокал від вихованців вокальної студії "Мрія", і хореографічні номери від Зразкових танцювальних колективів "Калейдоскоп" та "Першоцвіти", і ніжна музика від гурту "GIDA", народного фольклорного колективу "Джерело", дуету "Калина". 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗазначимо, що під час заходу також працював ярмарок, під час якого можна було придбати прикраси та аксесуари "хенд-мейд". 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь