Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Пам'яті Миколи Налапка

Дата: 20.05.2024 13:45
Кількість переглядів: 716

Фото без опису20 травня - перші роковини з дня загибелі Героя з Першотравневого Миколи Налапка. Микола Налапко – корінний мешканець Першотравневого. Тут він народився, коли село ще тільки будувалося – 15 жовтня 1967 року. Закінчив школу. 25 листопада 1995 року одружився. У 1996 році дружина Світлана подарувала Миколі доньку Аліну. Через шість років на світ з'явився син Максим. Микола був чудовим батьком: люблячим, турботливим. Заради своїх дітей був готовий на все. Супергерой, вчитель, наставник, захисник і друг – все це перепліталося в його особистості. До 2017 року Микола працював водієм у газовій дільниці. З 2017 – проходив службу за контрактом у зоні АТО.  Після АТО, у 2020 році, Микола повертається додому та влаштовується на роботу в Одесі охоронцем. Окрім того, працює будівельником. А ще займається своїм хоббі – мисливством. У лютому 2022 року знову вирішує йти захищати державу. Рішення було виваженим та зрозумілим: заради вільного майбутнього своїх дітей. Останній свій бій Микола прийняв у складі 28 бригади 20 травня 2023 року під Бахмутом. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, у день роковин, керівництво Визирської громади та небайдужі мешканці поклали квіти до його могили у Першотравневому. Його життя навіки забрала проклята війна. Микола зробив найголовніше: зберіг та захистив свою родину від ворога. І сьогодні продовжує це робити, але вже з небесного строю. Вічно усміхнений та життєрадісний. Таким його образ запам'ятається у серцях кожного...Герої не вмирають! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь