Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Мешканка Визирської громади отримала почесне звання "Мати-героїня"

Дата: 27.05.2024 14:16
Кількість переглядів: 668

Фото без описуМешканка села Визирка Ірина Калкатіна отримала почесне звання "Мати-героїня". Зазначимо, що відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України, почесне звання "Мати-героїня" присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей. 

Пані Ірина має п'ятьох дітей. Найстаршому сину Денису - 28 років. Найменшим донечкам - по 11 рочків. Хоч Ірина Калкатіна і не є корінною мешканкою Визирки, але за час проживання у селі зарекомендувала себе, як порядна господиня, любляча та віддана мати.

Фото без описуФото без опису

Ірина Григорівна - наша гордість. Народити і виховати п'ятьох дітей - це справа не з легких. Тому її нагорода і почесне звання "Мати-героїня" цілком заслужене. Я щиро зичу родині Калкатіних миру та злагоди, любові і процвітання. Нехай їхня родина буде прикладом для багатьох, адже це символ вірності, турботи та продовження української  нації, - сільський голова Валерій Стоілакі. 

Фото без описуДнями Ірина Калкатіна отримала свою почесну нагороду "Мати-героїня". Церемонія нагородження відбулася у селищі Доброслав.
Фото без описуЗазначимо, що пані Ірина є першою жінкою у Визирській громаді, яка отримала почесне звання "Мати-героїня".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь