Визирська громада

Одеська область, Одеський район

З владою - на "ти". У Визирці відбулася зустріч випускників шкіл з очільником громади (фоторепортаж)

Дата: 30.05.2024 14:16
Кількість переглядів: 683

Фото без опису"З владою - на "ти". Саме під таким гаслом сьогодні у центральній садибі - Визирці - відбулася зустріч голови сільської ради Валерія Стоілакі з випускниками Першотравневого та Визирського ліцеїв. 

Фото без опису

Я радий вас всіх сьогодні бачити. У нас буде насичена та цікава програма сьогодні і ви зможете ознайомитися з тим, чим живе сільська рада, як працює апарат ради, відвідаєте наші комунальні підприємства і побуваєте на засіданні виконавчого комітету. Маю щирі сподівання, що після закінчення вищих навчальних закладів ви, наша молодь і наша надія, будете працювати в громаді. І не виключено, що у сільській раді, - звернувся до присутніх Валерій Стоілакі. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ рамках зустрічі учні відвідали профільні відділи сільської ради та ознайомилися з їхньою роботою. Випускники дізналися, яким чином формується бюджет громади, для чого потрібна бухгалтерська служба, як працює сектор кадрів, ЦНАП та інше. Екскурсія закладом завершилася у кабінеті голови, де кожен мав змогу поставити питання очільнику громади. Зокрема - наскільки важко працювати на посаді. Валерій Стоілакі розповів, що робота дійсно важка, але коли є команда однодумців та злагоджений колектив, то реалізація проєктів стає набагато легшою.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗазначимо, що школярі провели невеличку фотосесію у кабінеті голови громади. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуОкрім того, випускники відвідали КП "Визирське джерело", де їм розповіли про роботу підприємства, роботу МПК "Визирка" та "Визирської дружини". 

Фото без описуФото без описуВ рамках зустрічі учні відвідали КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги". Також випускники взяли участь у засіданні виконавчого комітету Визирської сільської ради.

Зазначимо, що захід "З владою на "ти" проходив в рамках ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд" Тижня Відкритого Уряду у Визирській сільській раді. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь