Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Сміттєпереробний завод, будівництво водогону та індустріальні парки. Визирська громада презентувала своє бачення розвитку

Дата: 05.06.2024 10:52
Кількість переглядів: 486

Фото без опису4 червня відбулося обговорення Концепції відбудови та сталого соціально-економічного розвитку Одеського району між Одеською районною державною (військовою) адміністрацією та очільниками громад. Визирську громаду представляв голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі, заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Бянова та директорка КП "Агенція сталого розвитку Визирської СТГ" Крістіна Коротких. Окрім того, участь у заході взяв депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе. 

Фото без описуФото без описуФото без описуТак, Визирська громада презентувала своє бачення та свої стратегічні кроки з відбудови території. Зокрема, головними проєктами, які будуть реалізовані у післявоєнний період стануть будівництво водогону с.Іванове - с.Першотравневе - смт.Доброслав, будівництво госппобутової каналізації та очисних споруд у селі Визирка, будівництво сміттєпеперобного заводу у с.Степанівка, капітальний ремонт ОЗО "Першотравневий ліцей" та реконструкція з'єднувального каналу "Тилігульський лиман - Чорне море".

Фото без описуСеред проектів, які відзначено, як полюси економічного росту Визирської громади, було презентовано місто Визир (будівництво нового міста з метою забезпечення житлом близько 35 тисяч осіб), індустріальний парк "Визир" на території с. Міщанка, агрокластер "Визир", екополіс на березі Тилігульського лиману та науково-освітній парк на база ОЗО "Першотравневий ліцей". 

Фото без описуВарто зазначити, що в рамках зустрічі було презентовано 6 концепцій розвитку громад та обговорено загальну ідею промоції Концепції відбудови та сталого соціально-економічного розвитку Одеського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь