Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Випускні вечори 2024 у Визирській громаді: як це було

Дата: 17.06.2024 13:28
Кількість переглядів: 472

 

Випускні вечори в закладах освіти Визирської громади завжди  особливі та хвилюючі як для учнів, так і для їхніх батьків. Цього року заходи пройшли з особливою теплотою та святковим настроєм. Голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Валентина Харламбова відвідали випускні вечори, щоб привітати випускників та випускниць і висловити їм свої найкращі побажання.

Фото без опису

Валерій Стоілакі звернувся до учнів з теплими словами, підкресливши важливість здобутої освіти та роль кожного випускника в майбутньому розвитку громади. Він наголосив, що кожен з них має безмежний потенціал і здатність досягти великих успіхів.

Під час церемонії нагородили відмінників навчання, які отримали заслужені премії за свої досягнення. Також випускникам вручили похвальні дипломи та грамоти за участь в олімпіадах та інших навчальних змаганнях. Валентина Харламбова відзначила високий рівень підготовки випускників і висловила впевненість у їхньому світлому майбутньому.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуВипускні свята стали яскравим підсумком багаторічної праці учнів, їхніх вчителів та батьків. Попереду у наших випускників нові горизонти, нові можливості та нові досягнення. Ми щиро бажаємо їм успіхів у всіх починаннях та нехай їхні мрії обов’язково здійсняться!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь