Визирська громада відзначає перший ювілей!

Дата: 30.06.2024 09:23
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

Сьогодні наша Визирська громада святкує свій перший ювілей - 5 років з моменту об'єднання . Це роки натхнення, розвитку та планів на майбутнє. П’ять років спільної роботи, мрій та досягнень. Ми мріяли, будували, втілювали в життя численні проекти, які зробили наше життя кращим.

На жаль, війна змінила наші плани. Проте, навіть у цей нелегкий час, наша громада показала свою силу, єдність і відданість. Ми не опустили руки, а навпаки - об'єдналися ще більше. Всі разом ми підтримуємо наших військових, активно волонтеримо, допомагаємо тим, хто цього потребує.

Ми віримо у нашу перемогу, адже Україна непереможна, коли її люди об'єднані спільною метою. Наша Визирська громада продовжує будувати плани на майбутнє, адже знаємо, що після перемоги ми зможемо втілити всі наші мрії в реальність.

Дякую всім мешканцям громади за вашу стійкість, мужність і любов до рідного краю. Разом ми зможемо все. Перемога буде за нами! Слава Україні!

З повагою,

Валерій СТОІЛАКІ

Голова Визирської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь