Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці відбулося засідання позачергової сесії, яку відвідав начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак

Дата: 12.07.2024 12:22
Кількість переглядів: 231

11 липня у Визирці відбулося засідання позачергової сесії. Сесію відвідав начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак. Він наголосив, що головні пріоритети - це соціальний розвиток нашого регіону, покращення якості життя мешканців Одеського району та допомога Збройним Силам України.

Фото без опису

«Робимо все можливе, щоб Одеський район розвивався, щоб наблизити нашу Перемогу. Визирська громада є зразковою у роботі за напрямком у підтримці ЗСУ, тож висловлюю подяку депутатському корпусу за злагоду та єдність у роботі на шляху до перемоги», - зазначив очільник Одеського району Олександр Гринчак.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

На порядку денному було 10 питань. Так, депутати затвердили встановлення туристичного збору на території Визирської сільської  територіальної громади та встановлення податку на нерухоме майно. Надали дозвіл на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в селі Визирка. Левова частка питань - земельні (надання дозволу на розробку технічної документації та землеустрою, затвердження технічної документації та ін.).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Окрім того депутати погодили зміни та доповнень до рішення Визирської сільської ради «Про затвердження Програми соціально- економічного розвитку Визирської сільської територіальної громади на 2024 рік» та рішення Визирської сільської ради «Про бюджет Визирської сільської територіальної громади на 2024 рік».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь