Визирська громада

Одеська область, Одеський район

З Днем української державності та Днем українських миротворців

Дата: 15.07.2024 09:07
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Шановно громадо, вітаємо вас з Днем української державності та Днем українських миротворців! Ці важливі дати є символами незалежності, миру та єдності нашої країни.

День української державності – це свято, яке нагадує нам про величезний шлях, пройдений нашим народом до свободи та самостійності. Це день, коли ми вшановуємо всіх тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави, і віддаємо данину поваги нашій багатій історії та культурі.

День українських миротворців – це день, коли ми висловлюємо подяку та повагу нашим співвітчизникам, які відважно виконують свою місію, забезпечуючи мир і стабільність у різних куточках світу. Вони є справжніми героями, що несуть добро та спокій навіть у найважчі часи.

В цей важкий час для нашої країни ці дати особливо важливі для кожного українця. Вони нагадують нам про цінність свободи та важливість зусиль, спрямованих на підтримання миру.

Нехай ці свята принесуть кожному з нас натхнення, гордість за нашу країну та впевненість у майбутньому. Бажаємо всім міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди в родинах. Нехай наша держава процвітає, а мирне небо буде над головою кожного українця!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь