Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Пам'яті Олексія Подоляна

Дата: 17.07.2024 15:21
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

17 липня виповнюється перша річниця з дня загибелі нашого героя з Любополя — Олексія Подоляна. Він був прикладом справжнього патріота і самовідданої людини, яка віддала своє життя заради нашої країни.

Олексій народився і виріс у Любополі, де закінчив 11 класів місцевої школи. Після цього продовжив своє навчання в Одеському політехнічному університеті, де здобув спеціальність електрика. Після закінчення університету працював в Обленерго, але на цьому не зупинився. Паралельно здобував другу освіту в Одеському національному морському університеті, після чого працював судомеханіком.

Олексій завжди відчував особливу любов до української землі. Він із задоволенням працював на ній, самостійно ремонтував сільськогосподарську техніку, проявляючи свою майстерність і відданість.

Важливу роль в житті Олексія відігравала його мати, з якою він мав дуже сильний зв'язок. Він завжди допомагав їй і був надійною опорою.

Коли на нашу країну прийшли важкі часи, Олексій не зміг залишитися осторонь. Він вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати рідну землю. На жаль, 17 липня 2023 року він загинув, виконуючи свій обов'язок. На сьогоднішній день, тіло Олексія досі не можуть доставити додому.

Його відвага і самовідданість назавжди залишаться в наших серцях.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У день роковин керівництво Визирської громади та небайдужі мешканці поклали квіти до його портрету, вшановуючи пам'ять про справжнього героя. Герої не вмирають!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь