Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Герой нашої громади повернувся додому з полону

Дата: 18.07.2024 10:25
Кількість переглядів: 1462

Фото без опису

З великим трепетом і радістю повідомляємо, що наш земляк, молодий хлопець Тирба Владислав, нарешті повернувся додому після тривалого полону в російській федерації. Владислав, житель села Першотравневе, народився і виріс тут, серед нас. У 2021 році він вступив до лав Збройних Сил України, а з початком повномасштабного вторгнення був на Донецькому напрямку, де мужньо захищав нашу Батьківщину.

На жаль, 12 квітня 2022 року Владислав потрапив у полон в місті Маріуполь. Два з половиною роки він перебував у полоні в селі Пакіно, Ковровського району Владимирської області РФ. Але 17 липня 2024 року наш герой знову ступив на рідну українську землю.

Зараз Владислав проходить реабілітацію. В рідному селі його з нетерпінням чекають мати, яка завжди вірила у повернення сина, рідні та друзі. Ми всі сподіваємось, що у Владислава все буде добре і він якнайшвидше зможе повернутися до нормального життя.

Бажаємо Владиславу міцного здоров'я, швидкого відновлення та мирного життя у колі рідних та близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь