Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вічна пам’ять Герою: Андрію Дудніченко

Дата: 10.08.2024 10:43
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

Війна безжально забирає найкращих, залишаючи за собою лише біль і смуток. Два роки тому, 10 серпня 2022 року, нашій Визирській громаді довелося пережити трагічну втрату. Ворожа куля забрала життя 20-річного Андрія Дудніченка, відомого під позивним «Ворон».

Андрій народився 16 квітня 2002 року в селі Любопіль. Тут пройшли його дитячі роки, тут він навчався у школі, яку закінчив у 2017 році, після чого вступив до Березівського профтехучилища. Мріяв стати автомеханіком. Андрій зростав у великій, трудолюбивій родині, де разом із ним було п’ятеро дітей — три брати і дві сестри. Він відзначався спокійним характером, був надійним другом, любив спорт і завжди дбав про свою хвору матір. Незважаючи на труднощі, Андрій завжди знаходив сили бути усміхненим і дарувати тепло оточуючим.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України Андрій без вагань вирушив на захист Батьківщини. Він служив у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу, де разом із побратимами мужньо боровся з ворогом. Ці дні були сповнені важких випробувань — бої, втрати, тягар війни. Та Андрій завжди залишався на висоті, віддаючи всі сили на захист рідної землі.

10 серпня 2022 року в районі села Олександрівки Херсонської області життя нашого Героя трагічно обірвалося. Андрій Михайлович Дудніченко віддав своє життя за свободу і мир на нашій землі. Його подвиг і самопожертва назавжди залишаться у наших серцях, а його ім’я — в історії нашої громади.

У день роковин керівництво Визирської громади та небайдужі мешканці поклали квіти до його могили, вшановуючи пам'ять про справжнього героя. Герої не вмирають! 

Вічна пам’ять і шана Герою, що загинув за Україну. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь