Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Акція «Готуємо дітей до школи»

Дата: 14.08.2024 11:40
Кількість переглядів: 287

Менше місяця залишилося до перших дзвінків в школах нашої країни. Для всіх батьків серпень – час активної підготовки дітей до школи: купівлі форми, канцелярії та багато іншого. Але для багатьох сімей купити навіть найнеобхідніші речі виявляється не просто.
Тому вже четвертий рік поспіль у нашій громаді за ініціативи Служби у справах дітей Визирської сільської ради до початку навчального року проводиться акція „Готуємо дітей до школи”, яка триватиме з 12 серпня до 2 вересня 2024 року. Метою акції є допомога сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах підготувати діток до школи.
Просимо долучитися усіх небайдужих громадян до проведення благодійної акції. Якщо у Вас є речі, якими вже не користуєтесь, одяг, із якого вже виросли Ваші діти і він в хорошому стані, дитячі книжечки, портфелі, пенали або ж Ви маєте змогу та бажання придбати для діток нове канцелярське приладдя: зошити, ручки, кольорові олівці, фарби, альбоми та ін., то все це можна передати діткам із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, щоб допомогти їм відчути радість зустрічі зі школою та бути впевненими у собі.
За більш детальною інформацією звертайтесь до Служби у справах дітей Визирської сільської ради, яка знаходиться за адресою: с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, 56, перший поверх приміщення Визирської сільської ради.

З повагою, начальник служби
Надія Бритченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь