Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вічна пам’ять Герою: Олександру Лісоволу

Дата: 21.08.2024 12:16
Кількість переглядів: 632

21 серпня 2024 року ми згадуємо першу річницю трагічної загибелі Олександра Лісовола, людини, яка віддала своє життя за свободу і незалежність України.

20 березня 1995 року народився справжній патріот, людина з великим серцем та чистою душею — Олександр Лісовол. Його знали як світловолосого хлопця з виразними очима і щирою, дитячою усмішкою. Сашко був завжди усміхнений, позитивний, доброзичливий і відкритий, що викликало симпатію у всіх, хто його знав.

З дитинства Олександр був турботливим сином, уважним до своїх батьків. Він виріс відповідальним і працьовитим юнаком, який завжди був першим у будь-якій роботі. Навчався у школі до 9 класу, після чого вступив до технікуму. 

6 березня 2022 року Сашко розпочав військову службу в 68-й окремій єгерській бригаді, яка в серпні того ж року отримала почесне найменування "Бригада імені Олекси Довбуша". Він активно підвищував свій рівень знань і військової підготовки, навчився керувати дронами та отримав сертифікат фахівця в цій галузі. Олександр був незмінно сумлінним та відповідальним, як і в дитинстві, завжди виконував свій обов’язок перед Батьківщиною.

21 серпня 2023 року Олександр Лісовол загинув у боях за Луганську область, залишивши по собі вічну пам'ять у серцях рідних, друзів та всіх, хто його знав. 

У день роковин керівництво Визирської громади та небайдужі мешканці поклали квіти до його могили, вшановуючи пам'ять про справжнього героя. Герої не вмирають! 

Олександр Лісовол залишив по собі світлу пам'ять, яка буде жити вічно.

Слава Герою! Вічна пам'ять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь