Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вічна пам’ять Герою: Олексію Царьову

Дата: 23.08.2024 14:12
Кількість переглядів: 606

Сьогодні перша річниця з дня загибелі Олексія Царьова, який народився 19 березня 2002 року в селі Першотравневе. З ранніх років Олексій був звичайним хлопчиком, який проводив більшість свого часу з сестрою та друзями. Його дитинство було сповнене безтурботних ігор, але навіть тоді вже проявлявся його характер – слухняний, але з твердим внутрішнім стрижнем.

Юність Олексія не відрізнялася від його дитинства – він залишився вірним своїм друзям, з якими проводив майже весь свій час. Після закінчення Першотравневого ліцею він одразу ж прийняв рішення йти на строкову службу, що було для нього природним вибором. 

Коли почалася війна, Олексій не вагався і прийняв рішення захищати свою Батьківщину. У нього було багато планів – працювати, самореалізовуватися, але найбільше він любив і цінував свою родину, особливо свого племінника. Він був найкращим сином, братом і другом, завжди готовим підтримати близьких.

На жаль, Олексій загинув 23 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на запорізькому напрямку. Його героїчний вчинок назавжди залишиться в наших серцях, і ми завжди будемо пам'ятати його як справжнього героя. 

У день роковин керівництво Визирської громади, рідні та небайдужі мешканці поклали квіти до його могили, вшановуючи пам'ять про справжнього героя. 

Герої не вмирають! 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь