Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання до Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2024 10:12
Кількість переглядів: 169

Дорогі жителі Визирської громади!

Вітаю вас із Днем Незалежності України! Це свято символізує нашу єдність, свободу та незламний дух, який протягом століть визначав наш народ.

Історія України – це історія боротьби за власну ідентичність, культуру та право бути господарями на своїй землі. Від давніх часів Київської Русі, через козацькі звитяги, і до сучасної незалежної держави, наш народ неодноразово доводив свою здатність протистояти викликам та зберігати свою свободу.

Сьогодні, коли наша країна знову переживає важкі випробування, ми як ніколи відчуваємо тягар цієї боротьби за незалежність. Війна, що триває на нашій землі, ще раз довела, що наш народ сильний і непохитний у своїй вірі у перемогу. Кожен з нас є частиною цієї історії, і разом ми пишемо нові сторінки майбутнього України.

В цей важливий день я бажаю всім нам мирного неба, міцного здоров'я та незламної віри у світле майбутнє. Нехай наша спільна боротьба за незалежність приведе до швидкої перемоги, і Україна розквітне у мирі та злагоді.

Слава Україні!

З повагою,
Валерій Стоілакі,
сільський голова Визирської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь