Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Мріяти, надихати, змінювати: новий старт 2024-2025 для освітян Визирської громади

Дата: 26.08.2024 19:10
Кількість переглядів: 371

26 серпня 2024 року Визирська громада об'єдналася на щорічній серпневій конференції освітян, яка стала теплим і надихаючим початком нового навчального року. Під гаслом "Мріяти. Надихати. Змінювати" педагоги обговорили досягнення минулого року, ділилися планами та мріями про краще майбутнє для своїх учнів. Особливим моментом заходу стало вшанування 17 педагогів, які отримали грамоти та грошові премії за їхній вагомий внесок у розвиток дітей та молоді.

Щирі емоції викликав музичний подарунок від Олега Джумберовича Кутателадзе — виступ гурту "Слов'яни", який додав заходу особливої святкової атмосфери. Окрім того, освітяни були приємно здивовані отриманням сучасного електронно-комунікаційного обладнання для бібліотеки Першотравневого ліцею. Це обладнання допоможе створити ще більше можливостей для розвитку учнів і педагогів.

Конференція стала не лише підбиттям підсумків, а й символом нових починань. Вона подарувала всім учасникам заряд енергії та віри у світле майбутнє, яке ми всі так прагнемо побачити в мирі та з перемогою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь