Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 27.08.2024 13:03
Кількість переглядів: 59

27 серпня у Визирці відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому було розглянуто 19 важливих питань. Серед них були прийняті наступні рішення:

  1. Затверджено склад робочої групи з питань формування проєкту бюджету. Ця група буде займатися підготовкою фінансового плану громади на наступний рік, враховуючи всі необхідні витрати та джерела доходів.

  2. Розглянуто стан роботи із запитами на публічну інформацію. Обговорювалося, як ефективно задовольняються запити громадян, а також шляхи покращення доступу до інформації.

  3. Надано матеріальну допомогу. Виконавчий комітет ухвалив рішення про надання матеріальної допомоги різного характеру, зокрема військовим, інвалідам та людям із серйозними захворюваннями. Це рішення є важливим кроком у підтримці найуразливіших верств населення.

  4. Затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав. Виконавчий комітет затвердив рішення щодо доцільності позбавлення батьківських прав деяких громадян Визирської громади. Це рішення приймалося на основі ретельного аналізу ситуації та в інтересах дітей.

Засідання виконавчого комітету вкотре продемонструвало важливість ухвалення рішень, які спрямовані на покращення життя мешканців громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь