Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Незабутні Герої: Вічна Пам'ять і Подяка

Дата: 29.08.2024 15:52
Кількість переглядів: 363

29 серпня - це особливий день, коли ми схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддав своє життя за наше мирне майбутнє. Сьогодні, вся Визирська громада зібралася, щоб вшанувати пам'ять наших загиблих героїв, покласти квіти до їхніх могил і віддати данину поваги та безмежної вдячності.

Ці Герої - наші сини, брати, батьки і друзі, які сміливо стали на захист своєї країни і поклали найдорожче - своє життя, щоб ми могли жити вільно. Їхні імена назавжди закарбовані в наших серцях, а їхній подвиг буде прикладом для майбутніх поколінь.

Завдяки зусиллям Визирської сільської ради, наша громада зберігає і підтримує пам'ять про кожного захисника, який віддав своє життя за рідну землю. Це священний обов'язок, який ми виконуємо з почуттям глибокої шани і любові.

Сльози на очах, коли ми схиляємо голови перед їхньою пам'яттю, адже важко усвідомлювати, скільки було втрачено, але водночас ми відчуваємо гордість за їхню мужність і незламність. Вони є справжніми символами честі, відваги і любові до своєї Батьківщини.

Сьогодні ми не тільки згадуємо про їхню жертву, але й обіцяємо, що ніколи не забудемо їхнього подвигу. Нехай ці квіти, які ми покладаємо, стануть символом нашої любові, пам'яті і вічної вдячності. Вічна пам'ять нашим Героям. Вони назавжди в наших серцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь