Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Світла пам'ять Олексію Ставніцеру: вдячність за добрі справи

Дата: 03.09.2024 11:31
Кількість переглядів: 136

Щороку на початку вересня в селі Визирка збираються небайдужі мешканці, представники апарату сільської ради та всі, хто пам’ятає Олексія Ставніцера, щоб вшанувати його пам'ять. Це людина, яка своїм життям залишила незгладимий слід в історії нашого села.

Олексій Михайлович був не просто підприємцем, а справжнім меценатом. Він заснував групу терміналів «ТІС», яка дала роботу багатьом мешканцям регіону та сприяла економічному розвитку всього Одеського регіону. Але головне — це його бажання покращити життя у Визирці. Завдяки його зусиллям у селі з'явилися нові школи, храми та інші важливі соціальні об'єкти. Його допомога та підтримка завжди були безцінними для тих, хто звертався до нього у скрутну хвилину.

Сьогодні ми згадуємо його як людину великого серця, яка залишила по собі добрі справи та безмежну вдячність у серцях визирчан. Вічна пам'ять та шана Олексію Ставніцеру. Його спадщина житиме в наших серцях і буде прикладом для майбутніх поколінь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь