Визирська громада

Одеська область, Одеський район

"Кожен крок – пам'ять і біль: забіг за Героїв України"

Дата: 03.09.2024 11:53
Кількість переглядів: 131

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" – це не просто спортивна подія, а справжнє відлуння болю і гордості в серцях тих, хто пам'ятає та шанує. Кожен крок учасників на цьому забігу – це мовчазна молитва, глибока шана і пам'ять про тих, хто віддав своє життя за наше сьогодення.

Визирська громада, як і багато інших по всій Україні, об'єдналася в цей день, щоб разом пройти цей символічний шлях. Участь закладів освіти і культури додала події особливого значення, адже саме через пам'ять і вшанування ми передаємо молодому поколінню розуміння справжньої ціни свободи.

Біль втрати переплітається з гордістю за героїв, які з нами назавжди, в нашій пам'яті, в нашій землі, у кожному кроці цього забігу. Цей біль стає силою – силою продовжувати боротьбу, силою зберігати пам'ять і бути гідними їхньої жертви.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь