Вічна пам’ять Герою: Олександру ЗАЛІЗІНСЬКОМУ

Дата: 06.10.2024 17:38
Кількість переглядів: 500

6 жовтня 2024 року — друга річниця від дня, коли ми втратили нашого дорогого земляка, мужнього Захисника України, Олександра Залізінського, жителя села Дмитрівка. Цей день наповнений сумом, але водночас глибокою вдячністю за його незламну відвагу і самовідданість.

Олександр був не просто сином, другом чи односельцем. Він став символом справжньої відданості своїй країні, символом того, як юнак з великим серцем здатен протистояти найтемнішій бурі. В його очах горів вогонь любові до Батьківщини, і сьогодні кожен з нас відчуває його присутність у своїх серцях.

Ми схиляємо голови перед його подвигом і з глибокою вдячністю звертаємось до його батьків: дякуємо вам за сина, який став прикладом для всіх нас, за те, що виховали людину з непохитною вірою в свободу. Його жертовність та мужність ніколи не будуть забуті, адже герої не вмирають — вони живуть у пам'яті поколінь, надихаючи кожного з нас на вірність справі, яку він захищав.

Сьогодні керівництво Визирської громади, його рідні, друзі та всі небайдужі мешканці зібрались, щоб покласти квіти до його могили. Кожна квітка — це мовчазне свідчення того, що пам'ять про Олександра жива, а його ім'я навіки вписане в історію нашої землі.

Назавжди в пам'яті! Назавжди в строю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь